Üzletpolitika

Hosszútávon sikeres és eredményes üzletet kötni csak úgy lehet, hogy minden az üzletben érdekelt fél jól jár. Ezt a szemléletet messzemenően szem előtt tartva végezzük üzleti tevékenységünket.

A Deluxe Home Kft alaptétele: “Jó üzlet csak akkor köttetik, ha minden fél jól jár, ehhez szükség van szakértelemre, információra, és kellő empátiára. Ami a legfontosabb, hogy nélkülözhetetlen hozzá a jó termék.”

A Deluxe Home Kft. elsődlegesen az egyedi igények kiszolgálásában tűnik ki a hazai ingatlanpaletta többi résztvevői közül. Felkészült munkatársaink, sokéves tapasztalattal és teljes diszkrécióval állnak meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére.
Legtöbb megbízásunk – üzleti jellegére való tekintettel – nélkülözik a nyilvánosságot, ezért a weblapon sem kerülnek feltüntetésre, sőt a legtöbb esetben egyéb más hirdetési felületen sem találhatóak meg. Ezért bármi kérdés, vagy igény esetén tiszteljen meg bizalmával, és lépjen kapcsolatba velünk.

Maximális diszkrécióban bonyolítjuk üzleti ügyeit.

Fő tevékenységi körünk:

Ingatlanberuházás, ingatlanok forgalmazása, ingatlanok közvetítése, ingatlanok felkutatása egyedi igények alapján, értékbecslések készítése, építési engedélyezési eljárásban közreműködés, ingatlanjog.

Fő profilunk:

Lakáscélú ingatlanok tekintetében a prémiumszegmens magas-, és kiemelkedően magas értékű ingatlanok közvetítése, szakértése (telkek, házak, lakások, kastélyok, kúriák, és egyéb rezidenciák).
Nem lakáscélú ingatlanok tekintetében 50 millió forint valós érték feletti ingatlanok.

Működési területünk:

Magyarország egész területe, ezen belül kiemelt hangsúllyal foglalkozunk:

Budaörs, Budapest,

Pest:
V. kerület
XIII. kerület Újlipótváros
Buda:
I., II., XII. kerületek.
Balaton:
Északi, és Déli part.
Fenti területeken jelentős helyismerettel rendelkezünk.

További tevékenységek:

Épületek tervezése, engedélyezési eljárások bonyolítása, ügyvédi munkák, ingatlanok kivitelezése és felújítása.